Bånd

Hedegaard og Jakobsen startede i 2014 ud med at lave bånd, da vores klare overbevisning var at vi ikke kunne leve uden de helt særligt og flotte bånd som  netop kan trykkes på de (ganske vist gamle men) tidsløse trykkemaskiner, som varmepræger guldfolien på på en helt særlig måde. 

Båndene vi trykker bliver primært lavet som B2B og flere af vores kolleger i blomsterforretninger nær og fjern får sendt bånd flere gange om ugen. 

Derudover er vi også kendt for vores præmiebånd, eller Missbånd som de rød/hvid/røde bånd der bruges til dyrskuer og stævner til køer og heste ofte kaldes, så vi har siden 2014 produceret bånd til  de fleste størrer og mindre skuer i DK, lige fra samtlige bånd til Roskilde dyrskue, Landsskuet i Herning og Det Fynske Dyrskue til et enkelt BISbånd eller publikumsfarvorit til en avlsforening. 

Vi har et bredt udvalg i farvet moreibånd og ud over de rød/hvide, frihedsbånd og nogle få andre nationalbånd laver vi også tryk på bl.a rustikke hørbånd, hvor det netop kommer os til gode at vi kan trykke med bl.a. sort, også farverne rød, blå, grøn, hvid, sølv og guld kan vi trykke med, hvilket ofte bliver brugt ifbm. firmafarver klubber og foreninger når en resourseperson går bort.